marți, 6 septembrie 2011

Ploua ..




Aici...in iubitul meu Cluj, ploua ca dracu . Dar si aici, in sufletul meu, in iubita mea Alexandra, ploua.
Ploua pe bune. Simt picaturile cum se lovesc de peretii sufletului meu. Nici macar un shake sau o ciocolata calda nu ar putea opri ploaia asta. Iar tigarea, parca mai rau face. O inteteste, ploua furtunos.

Poate ca la un moment dat se va linisti ploaia, dar sunt atat de trista si deprimata...
De ce ploua in sufletul meu? Pentru ca a recunoscut si el ca se stinge pasiunea, eu munca de la 12 la 22 ... El munca de la 6 la 12 ... Cum sa nu se stinga?
Avem nevoie de o schimbare, de job, de casa, de tot. Urmeaza, dar trebuie sa termine nenorocita aia de licenta!

Povestea lui ... Poate a fost foarte trista, dar inca supravietuieste. Iar in mine a gasit sprijinul pe care nu l-a mai avut de la o femeie de acum 2 ani. A fost langa mine in cele mai grele momente, atunci cand am plecat de acasa, in momentul cel mai greu. A fost cu mine, m-a primit langa el, mi-a dat mancare pentru suflet si stomac. El a fost inger pentru mine.

Nu a cedat la fiecare plecare de-a mea, mi-a invins orgoliul si pentru asta il iubesc enorm. Dar pasiunea...cu ea cum ramane?

3 comentarii:

  1. pasiunea sper sa nu se stinga niciodata .
    vreau si eu sa ploua , dar la mine nu ploua .

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mai ploua...a iesit soarele si e o caldura de mori :(( si nici in suflet nu mai ploua ... nu mai sunt lacrimi, s-a golit rezervoru ...

    RăspundețiȘtergere
  3. rezervorul meu e golit de 9 luni de zile , sper doar ca nimeni sa nu se duca sa il alimenteze . cel putin eu nu voi mai face asta :*

    RăspundețiȘtergere