joi, 1 septembrie 2011

Si ce?!



Si ce daca sunt un copil? Si ce daca nu mai am vise, sperante, mooduri bune? Si ce daca trec usor de la o stare la alta? Si ce daca te iubesc enorm? Si ce daca fumez pe ascuns? Si ce daca vreau sa fiu in centrul atentiei? Si ce daca sunt cea mai buna in ceea ce fac la munca? Si ce daca pot juca teatru fara sa imi pese de consecinte? Si ce daca manipulezi pe toata lumea? Si ce daca sunt o egoista? Si ce daca te-am mintit? Si ce daca nu am grija sa ne fie bine? Si ce daca nu ma mai iubesti?

Si ce daca plec de langa tine? Si ce daca nu imi mai pasa? Si ce daca?!


Sunt o scumpa, o fiinta frumusica si mica, un copil,o fiinta inocenta, dar totodata vulgara, nemiloasa, iar inauntrul meu, este un mare demon. Este samanta raului, este iadul dezlantuit, este raiul meu, privat. Inauntrul meu sunt toate esecurile, toate refularile se petrec acolo. Numai in interior, nimic la suprafata. Sunt doar un diavol, fara intentii bune sau rele, sunt eu, cea care face ce vrea, cand vrea, cu cine vrea, cum vrea ...


Love me or leave me alone ... That's the choice ... it's not that hard !!!

2 comentarii:

  1. groaznic de obositor fontul asta, am renuntat sa citesc dupa 3 randuri, fontul asta e potirvit pentur text decorativ nu pentur scris la kil :)

    shcimba fontul sa te citim. :)

    zi faina

    RăspundețiȘtergere
  2. mno...am schimbat fontul ca ma deranja si pe mine :))

    RăspundețiȘtergere