miercuri, 7 septembrie 2011

Astazi ...

Am chef de bancuri ... multe. Vreau sa rad, sa fiu un pic mai senina decat sunt acum. De abia astept sa primesc salariul, sa imi iau cate ceva. Mi-am planificat totul. Si trebuie sa iasa asa. Voi calca suflete in picioare, voi omora inimi si voi arunca zambete la o parte. Toate astea ca sa iasa cum vreau eu!

Momentan, pot sa spun ca nu mai am niciun leu in portofel. Sunt falita!!!
O sa stau nemancata la munca, voi fi plina de nervi ca nu pot sa imi iau mult adorata salata cu ton care ma binedispune. Si DA DOAMNE !!! sa nu fiu cu nenorocita aia pe tura.

Poate va intrebati cine e nenorocita aia ...
La mine acolo, la MC Donald's, exista rankuri, pe angajati. Erau decat 3 Crew traineri, bine ca acum avem 4, a mai avansat 1, era Robi... Cel mai special dintre toti, ne intelegeam super, avea rabdare sa ma invete tot ce trebuie sa stiu, asta pentru a avansa cat mai usor. Intradevar, am fost laudata de la inceput, am invatat foarte repede, mi-a placut sa am de-aface cu "dragii nostri clienti" si am facut totul "standard".

Dupa o perioada, Robi a fost transferat. A venit o baba enervanta, la menopauza, fara sot si fara copii, acum serios! cine dracu sa o vrea pe aia? Arata ca o lamaie si este acra...tot ca o lamaie.

1. Nu face nimic. Stie numai sa ia comenzi si sa serveasca. Atat!
Ale, fa aia, ale fa curat la cartofi, ale schimba cosurile, ale adu sosuri, ale numara service-ul, ale fa aialalta.
Dar tu ce mortii si eroii matii faci? Nimic!!!

2. E verisoara cu nu stiu ce Director de pe la TOATE MC din Cluj ... deh toata lumea o pupa in cur. Au ajuns Managerii si Directorul de la MC Donald's Polus sa ii aduca tavi, sa ii faca comenzile si tot asa.

3. Ca urmare a lui 2, scarba ne da pe toti in gat ca : nu chemam clientul la casa, ca nu sugeram produse, ca nu facem nimic, ca stam ca viteii la poarta noua, ca apoi sa mi se faca mie teorie ca vezi doamne de ce nu fac ce spune ea. Eu, ca fata de treaba ce sunt tac... Dar sa vezi ce i-o fac!

4. Daca imi gasesc alt loc de munca si imi termin preavizul ala nenorocit de 20 de zile, promit ca in ultima zi, exact cand scap de la lucru, sa o dau cu capul de o casa pana ii iese sangele pe nas si toti dintii din gura! JUR SA FAC ASTA CU MANA PE INIMA!!!

Si asa dintr-un subiect am dat in altul .... Oups Sorry!

2 comentarii:

  1. A fost o data un tirist care tot mergea in curse .Intr-o zi el a crezut ca nevasta il insala si sa dus la magazinu de animale sa isi cumpere un papagal.
    -Buna ziua
    -Buna ce ce va putem ajuta ?
    -As dori un papagal vorbitor care stie vorbi bine
    -Cel mai bun pe care il avem este la 1000 de euro.
    -Eu nu am numai 100
    -Avem unul la fel de bun numai ca nu are picioare.
    Isi cumpara omul papagalul si pleaca acasa.Lasa papagalul si ii spune sa se uite ce face nevasta lui cat timp e plecat.
    Dupa 2 saptamani se intoarce omol acasa si il intreba pe papagal :
    -ce a facut nevasta mea ?
    -into zi am auzit doua ciocniti la usa
    -si cine era ?
    -2 barbati
    -si ce au facut ?
    -au pipait-o pe femeie...
    -si mai ce ?
    -au dezbracat-o...
    -si mai ce ?
    -au pus-o capra...
    -si ce sa mai intamplat ?
    -poi nu stiu ca mi sa sculat si am picat dupa televizor.

    :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. suuper :))) ... am vazut ieri la munca, radeam de una singura ... 10x a lot... si ieri am ras foarte mult, cu colegele ...am reusit in sfarsit sa mai ies din nervi si depresii :D

    RăspundețiȘtergere